top of page

Afbraak van woningen, alle grondwerken, zeven met trommelzeef
en verhuring met machinist aan bedrijven.

Dieleman nv werd opgestart in maart 1998 door Eddy Dieleman, gespecialiseerd in afbraakwerken, aanleggen van parkings en vernieuwen van tankstations. In 2008 werd de zaak verdergezet door dochter Annick Dieleman en echtgenoot Stephan Blommaert. Sinds dan proberen wij ons meer te focussen op enkel afbraakwerk, kleinere grondwerken en verhuur met machinist aan bedrijven.

Onze huidige activiteiten zijn vooral afbraakwerken + kleinere grondwerken zoals: uitgraven van opritten, plaatsen van septische en/of regenwaterputten tot 10.000 L, zeven van grond met een trommelzeef aangebouwd aan een 15 ton bandenkraan of een 21.5 ton rupskraan, verhuur van kraan met machinist, loonwerk en verkoop van recuperatiematerialen.

 

Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren, hehalve voor de verhuring met machinist, daar werken we voornamelijk met bedrijven en kmo's

Ons werkgebied is heel Oost-Vlaanderen en het Waasland, maar vooral in Zele, Waasmunster, Temse en Sint-Niklaas zijn we heel snel bij u ter plaatse.

Wanneer we aan het werk zijn op uw grond, dan kunnen we heel snel de grond en het puin zeven met een trommelzeef aangebouwd aan de kraan. Dat werkt heel snel en is voordelig voor u als klant omdat er dan niet nog eens een aparte zeefinstallatie of een hele grote machine moet ingeschakeld worden.

Stephan Blommaert is een uitstekend kraanman die heel wat ervaring heeft in kraan- & graafwerken. Wij proberen voor u de prijs te drukken doordat de zaakvoerder zelf de werken uitvoert en we zoveel mogelijk bruikbare materialen trachten te recupereren.

Opkuisen van Steenpuin
Afbraak hanger met 21,5 ton rupskraan
Alle materials in sign huis
contact

Wie dus op zoek is naar een professioneel grond- & afbraakbedrijf in de buurt van Zele, Lokeren, Hamme, Sint-Niklaas, Waasmunster of Temse kan zeker en vast een beroep doen op de expertise van Dieleman NV. Contacteer ons via onderstaande contactgegevens voor meer info!

Dieleman NV

Afbraak van woningen, alle grondwerken, zeven met trommelzeef en verhuring met machinist aan bedrijven.

Schrijbergstraat 24
9250 Waasmunster

Contacteer ons - vraag uw gratis offerte aan

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page