top of page
afbraakwerken

AFBRAAK VAN RESIDENTIËLE WONINGEN, RIJHUIZEN, VILLA’S EN BOERDERIJEN

Sloop van rijhuizen tot villa’s

Heeft u een eigendom dat moet afgebroken worden? Dan bent u bij Dieleman nv uit Waasmunster aan het goede adres. Waar ook in Oost-Vlaanderen, ik kom ter plaatse! Ik ben professioneel geëquipeerd om de nodige sloopwerken voor u uit te voeren en heb bovendien 15 jaar ervaring in sloop- en graafwerken. U kunt dus op mijn expertise rekenen om gelijk welk gebouw veilig en vakkundig af te breken.


Ik sloop rijhuizen, halfopen en vrijstaande woningen tot grote villa’s toe. Daarnaast sta ik in de streek bekend voor de afbraak van hoeves en boerderijen, inclusief de schuren en stallingen.

Afbraakwerken

Garageboxen en schuurtjes

Ook als het slechts over een bescheiden gebouw gaat, ben ik uw man. Een garagebox of kleine schuur is in een mum van tijd gesloopt. Dat impliceert dat een dergelijke opdracht meestal geen volledige werkdag vergt. Ik kan dus zonder enig probleem tussendoor bij u langskomen om de klus te klaren. Doorgaans kan ik u voor zulke werken heel snel verder helpen.

Interessant is ook dat ik bij elke afbraak goed nakijk of er geen materialen gerecupereerd kunnen worden. Er is echt wel een markt voor recuperatiematerialen in de bouw of voor recycleerbare materialen. Denk maar aan bakstenen, dakpannen, houten balken, ijzer en metaal, ...

HEEFT U IETS AF TE BREKEN? 

Bel of mail me vandaag nog voor een afspraak en een vrijblijvende prijsopgave!

bottom of page