top of page
Zeefwerken - Dieleman nv

ZEEFWERKEN MET EEN PROFESSIONELE TROMMELZEEF

Uw grond en puin zorgvuldig gezeefd

Laat u grondwerken op uw eigendom uitvoeren, dan komen er vaak heel wat onzuiverheden naar boven. Dan kan geen kwaad als u besluit om de grond te laten afvoeren.

Maar het is anders gesteld als u verkiest om die grond te hergebruiken. Bijvoorbeeld om hem over de tuin te verspreiden en het terrein in zijn geheel op te hogen, om een geluidsberm aan de straatkant aan te leggen enz. In dat geval doet u er goed aan om de grond eerst proper te maken.

Dieleman nv beschikt over drie kraanvoertuigen: een minigraver van 5 ton, een bandenkraan van 15 ton en een rupskraan van 22 ton.

Op de banden- en rupskraan kan er een trommelzeef gemonteerd worden. Terwijl ik aan het werk ben op uw terrein, kan ik meteen alle onzuiverheden uit de grond halen. 

Stenen, ijzer, plastic of gelijk welke andere onzuiverheden kunnen tegelijkertijd uit de grond worden gezeefd. Wat er overblijft is, is propere, luchtige aarde die u elders weer kunt gebruiken. 

Het grote voordeel  van deze manier van zeven is dat , het snel kan gebeuren en U daarvoor geen supplementaire zeefinstallatie moet inschakelen

ZOEKT U EEN AANNEMER VOOR ZEEFWERKEN IN OOST-VLAANDEREN? 

Reken op Dieleman nv uit Waasmunster. Bel voor info en een gratis offerte.

bottom of page